Ook pijnlijke tape Pérez over Özil: 'Mourinho zei: ze heeft hele selectie gehad'

Ook pijnlijke tape Pérez over Özil: 'Mourinho zei: ze heeft hele selectie gehad'

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 14:45za 17-07-2021 om 14:45

Wéér is er een audio-fragment van Florentino Pérez naar buiten gekomen. Ditmaal komt het liefdesleven van Mesut Özil in zijn periode bij Real Madrid aan bod.

De Duitse spelmaker verruilde Werder Bremen na het WK 2010 voor de Koninklijke. Volgens Pérez zwichtte hij al snel voor de verleidingen van de Spaanse hoofdstad. "Hij kwam hier toen hij 21 jaar was", zegt de preses in de opnames, die dateren van oktober 2012. "Hij is een derde generatie Turk en toen ontdekte hij Madrid. Vergeet Turkije, derde generatie én zijn vriendin. Hij stuurde haar weg en gooide zijn levensstijl om."

"Hij viel voor een Italiaans model uit Milaan", vervolgt Pérez, die doelt op de Venezolaanse tv-persoonlijkheid Aída Yéspica, die modellenwerk deed in de Italiaanse stad en naar verluidt ook als escort bijverdiende. "Mesut had een privéjet, die hij gebruikte om haar op te zoeken, seks te hebben en terug te keren. Op een dag irriteerde hij José Mourinho, die grapte: 'Hey Özil, brasem, laat mij je wat vaderlijk advies geven, want dit meisje dat je ziet heeft iedereen geneukt bij Internazionale en AC Milan, inclusief de techische staf van beide teams'. Hij heeft haar uiteindelijk verlaten."

Özil vertrok in 2013 bij Real Madrid, dat hem verkocht aan Arsenal. Voor Pérez is de zoveelste gevoelige tape die naar buiten komt. Hij werd deze week ook al in verlegenheid gebracht met harde uitspraken over onder meer clubiconen Iker Casillas, Raúl, Cristiano Ronaldo, Luís Figo en Guti. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws