Onrust bij Lille: teamgenoten ruziën en krijgen rood, bijzonder gebaar Kortrijk
Djaló tijdens het duel met PSG

Onrust bij Lille: teamgenoten ruziën en krijgen rood, bijzonder gebaar Kortrijk

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 21:12za 17-07-2021 om 21:12

Een bijzonder moment tijdens de oefenwedstrijd van Lille OSC tegen KV Kortrijk (1-1): ploeggenoten Xeka en Tiago Djaló worden van het veld gestuurd nadat ze het onderling aan de stok hadden gekregen.

Xeka beklaagde zich na het rustsignaal over een fout van Djaló tijdens de eerste helft. Die laatste was niet gediend van de kritiek van de Portugese middenvelder, waardoor een woordenwisseling ontstond. Na duwen en trekken wist Reinildo tussenbeide te komen. De scheidsrechter wist evenwel genoeg: hij stuurde beide kemphanen met rood van het veld.

Overigens besloot Kortrijk-trainer Luka Elsner in de tweede helft óók een speler aan de kant, zodat de oefenwedstrijd niet volledig in het water viel.  Met negen tegen tien sleepte Lille een punt uit het vuur door een benutte strafschop van Yusuf Yazici. Sven Botman speelde de hele wedstrijd mee.

De Franse kampioen lijkt plots in onrustig vaarwater beland. De fans uitten ook al kritiek op de aanstelling van trainer Jocelyn Gourvennec, die sinds 2019 zonder club zat na de degradatie met Guingamp. Hij moet succescoach Christophe Galtier doen vergeten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws