Nagelsmann voorziet problemen voor Bayern tegen Ajax: 'Dat wordt lastig'

Nagelsmann voorziet problemen voor Bayern tegen Ajax: 'Dat wordt lastig'

Gepubliceerd: zaterdag 17 juli 2021 om 22:35za 17-07-2021 om 22:35

Bayern München-trainer Julian Nagelsmann is niet positief in aanloop naar het oefenduel met Ajax. De EK-gangers van Der Rekordmeister zijn nog op vakantie als dat duel wordt afgewerkt, wat voor moeilijkheden zorgt.

Bayern verloor zaterdag een oefenwedstrijd tegen 1. FC Köln met 3-2. Joshua Zirkzee was wel nog trefzeker. Over een week staat het treffen met Ajax al op het programma. "Dat wordt lastig, we moeten kijken hoe we erdoorheen gaan komen", laat Nagelsmann optekenen door Kicker.

De 33-jarige coach was desondanks niet geheel ontevreden na de oefennederlaag tegen Köln. "Over het algemeen hebben een paar spelers het heel goed gedaan. Sommigen hebben nog meer wedstrijdritme nodig, dat is normaal. Over het algemeen was het vermakelijk. Er waren ook wat toeschouwers, dat was leuk. Daarom kunnen we een aantal positieve dingen meenemen." 

Het oefenduel tussen Bayern en Ajax vindt op zaterdag 24 juli plaats. Er wordt dan om 16.30 uur afgetrapt in de Allianz Arena. Later speelt Bayern nog oefenwedstrijden tegen Borussia Mönchengladbach en Napoli.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws