Ook RTV Rijnmond weet van Trauner-interesse Feyenoord, 'vraagprijs rond 1 miljoen'

Ook RTV Rijnmond weet van Trauner-interesse Feyenoord, 'vraagprijs rond 1 miljoen'

Gepubliceerd: zondag 18 juli 2021 om 12:38zo 18-07-2021 om 12:38

Feyenoord maakt serieus werk van de Oostenrijkse verdediger Gernot Trauner, weet ook RTV Rijnmond. Volgens het medium moet de 29-jarige aanvoerder van LASK Linz – Europa League-beul van PSV en AZ in het seizoen 2019/2020 – circa één miljoen euro kosten.

Het nieuws rondom Trauner sijpelde eerder deze week door vanuit Oostenrijk. Het Algemeen Dagblad haakte er al op in en ook RTV Rijnmond weet dat Feyenoord de vijfvoudig Oostenrijks international graag wil hebben. Trauner is bij LASK gewend geraakt aan de energieke en intensieve speelstijl die trainer Arne Slot bij Feyenoord erin wil slijpen. Bovendien is hij met zijn ploeg al enige tijd bezig met de voorbereiding, waardoor hij er direct zou kunnen staan in De Kuip.

De speler zelf staat ook open voor de buitenlandse transfer in zijn carrière, werd eerder deze week al duidelijk, maar LASK houdt hem voorlopig aan zijn tot 2024 doorlopende contract. De gesprekken tussen beide clubs zijn al gaande en Trauner zou ongeveer één miljoen euro moeten kosten.

Feyenoord heeft deze zomer tot dusver vier nieuwe spelers binnengehaald: Guus Til, Marcus Holmgren Pedersen, Ofir Marciano en Alireza Jahanbakhsh. De Stadionclub begint donderdag officieel aan het seizoen: FC Drita uit Kosovo is de tegenstander in de Conference League.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws