Zaakwaarnemer Jahanbakhsh lacht om genoemde bedrag: 'Belachelijk en grappig'

Zaakwaarnemer Jahanbakhsh lacht om genoemde bedrag: 'Belachelijk en grappig'

Gepubliceerd: zondag 18 juli 2021 om 20:20zo 18-07-2021 om 20:20

De transfer van Alireza Jahanbakhsh naar Feyenoord had nogal wat voeten in de aarde, zegt zijn zaakwaarnemer Amir Hashemi. De clubs waren tweeënhalve maand met elkaar bezig, zaterdag werd de deal officieel.

Feyenoord legde Jahanbaksh voor drie seizoenen vast. Het verhaal dat de club slechts een miljoen euro voor hem betaalt aan Brighton & Hove Albion, wordt weerlegd door Hashemi. "Ik heb de bedragen gelezen en moet zeggen dat het belachelijk en tegelijkertijd grappig is", zegt Hashemi tegen Mehrnews. "Ik weet niet waar dit soort bedragen vandaan komen." De exacte hoogte van het bedrag is niet duidelijk, maar Feyenoord heeft Jahanbakhsh in ieder geval wel voor een lage transfersom overgenomen.

"Het was een lastig proces", zegt Hashemi over de transfer. "Alireza had nog een contract voor twee jaar. Ze hebben 25 miljoen euro voor hem betaald en dan is het logisch dat ze hem niet snel laten gaan. Toen we Feyenoords aanbod op tafel legden, hebben we naar alle aspecten gekeken."

"Zijn overstap van Engeland naar Feyenoord duurde ongeveer tweeënhalve maand. Het was voor zowel mij als Alireza belangrijk dat de club meedoet om de prijzen. Van de drie clubs die serieus waren voor hem, voldeed Feyenoord aan alle voorwaarden", zegt Hashemi."

Geld speelde volgens Hashemi geen grote rol in de onderhandelingen. "We keken puur naar Alireza's situatie en minder naar geld. Hij wil gewoon voetballen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws