De Telegraaf: 'Is het voor Ajax verantwoord om hoger bod op Álvarez te weigeren?'

De Telegraaf: 'Is het voor Ajax verantwoord om hoger bod op Álvarez te weigeren?'

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 07:50ma 19-07-2021 om 07:50

Steven Berghuis is mogelijk niet de laatste versterking van Ajax deze zomer. Nu de komst van Kamaldeen Sulemana van de baan is, heeft de Nederlandse kampioen het geld voor nog een transfer, meldt De Telegraaf.

Mocht directeur voetbalzaken Marc Overmars willen doorschakelen naar Tottenham Hotspur-aanvaller Steven Bergwijn, dan zal de Amsterdamse kas wel verder gespekt moeten worden. Onder meer David Neres en Nicolás Tagliafico staan op de nominatie om te vertrekken, maar rond de Braziliaan en de Argentijn is het op dit moment 'oorverdovend stil', weet de krant.

Andre Onana is zo goed als rond met Olympique Lyon over een vijfjarig contract, maar tussen de clubs zit nog altijd een groot verschil. De Fransen bieden vijf miljoen euro. De vraagprijs bedraagt ruim tien miljoen van Ajax, dat spelers als Lassina Traoré (maximaal 10 miljoen euro), Razvan Marin (10 miljoen), Kjell Scherpen (5 miljoen) en Noa Lang (6 miljoen) al van de hand deed.

Álvarez
Als het stil blijft rond Neres en Tagliafico is het volgens De Telegraaf interessant om te zien hoe stellig Overmars een 'nee' blijft verkopen aan Stade Rennes, dat al een bod van achttien miljoen euro uitbracht op Edson Álvarez. De Mexicaan geldt als niet te koop, maar de steenrijke Rennes-eigenaar François-Henri Pinault houdt hem in het achterhoofd. 'En is het voor Ajax verantwoord nóg meer geld te weigeren als Rennes met een verhoogd bod terugkomt?', vraagt de krant zich af.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax Álvarez verkopen voor 18 miljoen?

Ja
36%
Nee
41%
Alleen bij een hoger bod
23%
(7518 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws