LASK-nieuws met mogelijke Feyenoord-gevolgen: Oostenrijkers presenteren stopper

LASK-nieuws met mogelijke Feyenoord-gevolgen: Oostenrijkers presenteren stopper

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 17:59ma 19-07-2021 om 17:59

LASK Linz heeft transfernieuws: de Oostenrijkse club heeft Dario Maresic op huurbasis overgenomen van het Franse Stade Reims, maakt men maandag via de officiële kanalen bekend. Dit nieuws zou ook gevolgen kunnen hebben voor Feyenoord, dat LASK-verdediger Gernot Trauner op de korrel heeft.

De 21-jarige Maresic is namelijk ook een verdediger. Hij speelde in het verleden al in de Oostenrijkse competitie, voordat Stade Reims in 2019 drie miljoen euro betaalde om hem van Sturm Graz over te nemen. Nu maakt hij tot het einde van het seizoen zijn rentree in de Oostenrijkse Bundesliga, als huurling van LASK.

Maresic is mogelijk gehaald met het oog op een vertrek van Trauner: de 29-jarige stopper leidt al vier jaar lang de LASK-defensie, maar wordt nadrukkelijk begeerd door Feyenoord en staat zelf ook open voor een buitenlands avontuur. Trauner heeft echter een doorlopend contract en Feyenoord heeft nog niet voldaan aan de vraagprijs van de Oostenrijkers. "Hun bod komt niet eens in de buurt van wat wij voor hem willen hebben", liet trainer Dominik Thalhammer zondag weten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws