ED: Bruma-vertrek bij PSV dreigt 'zaak van wat langere adem' te gaan worden

ED: Bruma-vertrek bij PSV dreigt 'zaak van wat langere adem' te gaan worden

Gepubliceerd: maandag 19 juli 2021 om 23:47ma 19-07-2021 om 23:47

De transfer van PSV-aanvaller Bruma naar Besiktas dreigt meer tijd in beslag te nemen dan in eerste instantie werd gedacht. Er is nog geen akkoord over 'de financiële kant van de zaak', meldt het Eindhovens Dagblad.

De betrokken partijen zijn naar verluidt nog steeds voornemens om de deal rond te maken. Toch is er op financieel vlak nog geen akkoord. Of het probleem ligt bij de overeenstemming tussen PSV en Besiktas of Bruma en zijn mogelijke nieuwe club, is niet helemaal duidelijk. Recent werd wel bekend dat de Portugees dichtbij een persoonlijk akkoord was met Besiktas.

Het ED voorspelt dat, mocht er niets veranderen, de transfer van Bruma 'een zaak van wat langere adem' gaat worden. Woensdag werd Bruma nog met het oog op een transfer buiten de wedstrijdselectie voor het oefenduel met PAOK Saloniki gelaten. 

PSV nam Bruma in 2019 voor twaalf miljoen euro over van RB Leipzig. De negenvoudig Portugees international heeft zijn hoge prijskaartje echter nooit waar kunnen maken. Vorig seizoen werd hij aan het Griekse Olympiakos Piraeus verhuurd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws