'Transferrechten van Raiola vertragen Malen-deal: PSV moet fors bedrag afstaan'

'Transferrechten van Raiola vertragen Malen-deal: PSV moet fors bedrag afstaan'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 10:49di 20-07-2021 om 10:49

De transfer van Donyell Malen naar Borussia Dortmund heeft vertraging opgelopen door de transferrechten van Mino Raiola. De zaakwaarnemer krijgt een fors percentage van de transfersom.

Volgens het Duitse Ruhr Nachrichten zou het gaan om een percentage rond de dertig procent dat door PSV direct aan Raiola betaald moet worden. Dat betekent dat bij een transfersom van dertig miljoen euro, de Eindhovenaren ongeveer negen miljoen af moeten dragen aan de spelersmakelaar.

Malen wil graag naar BVB vertrekken, maar de krant weet dat de transfer vertraagd is door de hoge som die Raiola zou moeten krijgen. De onderhandelingen zijn bemoeilijkt omdat de Duitsers niet te veel willen neertellen en PSV hoog in wil zetten. De Eindhovenaren hopen namelijk na de betaling aan de agent nog een respectabele som over te kunnen houden.

De verwachting is dat Dortmund zich spoedig met een officieel bod zal melden in het Philips Stadion. Malen zelf is er naar verluidt al uit met BVB en hoopt dat de transfer zo snel mogelijk beklonken zal worden. Als dat niet het geval is, moet hij zich deze week nog melden op De Herdgang.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws