Ook Fraser komt met reactie: 'Dit zou voor mij wel het ideaalplaatje zijn'

Ook Fraser komt met reactie: 'Dit zou voor mij wel het ideaalplaatje zijn'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 15:45di 20-07-2021 om 15:45

Technisch directeur Henk van Stee bevestigde de interesse en nu is ook Henk Fraser met een reactie gekomen: hij ziet een dienstverband bij de KNVB wel zitten. De beoogde bondscoach Louis van Gaal heeft hem op het oog als assistent.

Fraser laat aan De Telegraaf weten dat het in 'de aftastfase' zit. "En volgens mij pas ik in het profiel, als gekleurde trainer", grapt hij. "Of dat vreemd klinkt? Ach, iedereen weet dat ik totaal niet in dat soort termen denk. Het zal een combinatie zijn van factoren."

Het is de bedoeling dat Fraser het assistent-bondscoachschap combineert met het hoofdtrainerschap bij Sparta. "Ja, dat zou voor mij eigenlijk wel het ideaalplaatje zijn als ík het voor het zeggen zou hebben. Los van alle belangen of zaken, die ik zou kunnen aanhalen. Ik heb het onwijs goed naar mijn zin bij Sparta. Maar alles wat ik nu zeg, is voorlopig voor mijn beurt spreken."

De KNVB heeft de aanstelling van Van Gaal nog niet bekendgemaakt. De verwachting is dat de 69-jarige Amsterdammer voor de tweede keer terugkeert bij de bond.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Nederland Nederland

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws