Van Stee (Sparta) over Van Gaal: Louis wilde weten wat de mogelijkheden waren

Van Stee (Sparta) over Van Gaal: "Louis wilde weten wat de mogelijkheden waren"

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 14:53di 20-07-2021 om 14:53

Sparta-directeur Henk van Stee heeft tekst en uitleg gegeven over naamgenoot Henk Fraser, die in beeld is bij het Nederlands elftal. Louis van Gaal staat op het punt om voor de derde keer bondscoach te worden en wil Fraser meenemen als assistent.

Van Stee bevestigde al dat er contact was geweest met Van Gaal. Volgens RTV Rijnmond denkt men aan een dubbelrol voor Fraser, die idealiter hoofdtrainer van Sparta blijft én assistent-bondscoach wordt. "Louis wilde weten wat de mogelijkheden waren", aldus Van Stee tegenover datzelfde medium.

Of Fraser ook daadwerkelijk de overstap maakt, is echter nog even de vraag. "Misschien heeft hij wel veel meer kandidaten benaderd. Dat weet ik niet", houdt Van Stee zich op de vlakte. Danny Blind is in elk geval ook een kandidaat, al lijkt hij wel zijn positie als Ajax-commissaris op te moeten geven als hij toe wil treden tot de staf van het Nederlands elftal.

Van Gaal, Blind en Fraser kennen elkaar overigens al uit een ver verleden. Tussen 1984 en 1986 waren ze ploeggenoten bij Sparta.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Fraser als assistent-bondscoach?

(1596 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws