Berichtje op komst voor Twente-directeur Streuer: 'Hem liever bij Vitesse gezien'

Berichtje op komst voor Twente-directeur Streuer: 'Hem liever bij Vitesse gezien'

20-07-2021 19:40
28

Theo Janssen is blij dat zijn oude ploeg FC Twente Ricky van Wolfswinkel binnen heeft, maar had de spits van FC Basel liever bij Vitesse zien tekenen. Janssen denkt dat de 32-jarige spits goed is voor de sfeer in Enschede.

Een dagje weg om wat leuks te doen met het team of samen ergens wat eten? "Hij regelt dat", doelt Janssen in gesprek met TC/Tubantia op Van Wolfswinkel, met wie hij in het verleden samenspeelde bij Vitesse. De spits speelde een cruciale rol in de bekerwinst van Vitesse in 2017, door beide doelpunten te maken tegen AZ. "Hij was met een klein groepje verantwoordelijk voor de bekerwinst in 2017."

Janssen stelt dat technisch directeur Jan Streuer van Twente een berichtje van hem kan verwachten. "Ik ga hem sturen: 'Goede aankoop'. Ik spreek Jan af en toe. We wonen beiden in Arnhem. We hebben het altijd over FC Twente, ik heb natuurlijk een warme band met de club."

Toch had Janssen het liever anders gezien... "Het is mooi om Ricky weer op de Nederlandse velden te zien en het is ook goed dat spelers zoals hij weer in de Eredivisie spelen. Maar ik had hem wel liever teruggezien bij Vitesse, hij heeft een band met de club en zou fantastisch bij ons passen", zo sluit Janssen, inmiddels jeugdtrainer bij Vitesse, af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie