Driessen: 'Ajax moet 25 miljoen betalen voor Bergwijn, Rennes komt terug'

Driessen: 'Ajax moet 25 miljoen betalen voor Bergwijn, Rennes komt terug'

Gepubliceerd: dinsdag 20 juli 2021 om 23:28di 20-07-2021 om 23:28

Ajax zal diep in de buidel moeten tasten wil het Steven Bergwijn ophalen bij Tottenham Hotspur. Volgens Valentijn Driessen van De Telegraaf zal de Londense club geen zaken willen doen voor minder dan 25 miljoen euro. Bovendien heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars nog geen toestemming om een grote uitgave te doen.

Ajax zette vol in op het aantrekken van Kamaldeen Sulemana, maar zag de Ghanese snelheidsduivel uiteindelijk voor Stade Rennes kiezen. Nu is Bergwijn weer in beeld gekomen bij Ajax. De club zal eerst een speler moeten verkopen voor er weer iemand gekocht kan worden. Mogelijk is dat Edson Álvarez.

Stade Rennes is serieus voor de Mexicaan, maar zag een bod van achttien miljoen geweigerd worden. "Maar Rennes komt terug", zegt Driessen bij De Oranjezomer. "Als de club twintig miljoen op tafel legt, kan hij weg."

Dat geld kan worden gebruikt om Bergwijn te kopen van Tottenham. De aanvaller schijnt zelf graag terug te willen. Huren lijkt niet mogelijk voor Ajax. "Het bedrag moet rond de 25 miljoen euro zijn. Overmars heeft nu nog geen toestemming om dat uit te geven zonder iemand te verkopen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws