Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

PSV-held Zahavi wilde blijven na bewogen debuutseizoen: 'Wordt heel, heel anders'

PSV-held Zahavi wilde blijven na bewogen debuutseizoen: 'Wordt heel, heel anders'

Gepubliceerd: woensdag 21 juli 2021 om 23:26wo 21-07-2021 om 23:26

Laatste update: woensdag 21 juli 2021 om 23:56wo 21-07-2021 om 23:56

Eran Zahavi werd de held van de avond voor PSV tijdens de eerste officiële wedstrijd van het seizoen: de 33-jarige spits uit Israël tekende tegen Galatasaray voor drie goals en één fraaie assist op Mario Götze. Zijn debuutseizoen in Eindhoven werd overschaduwd door de brute overval op zijn gezin, maar Zahavi besloot alsnog te blijven.

De aanvalsleider is gelukkig bij de club, liet hij na afloop weten aan RTL7. "We hebben een goed team en iedereen heeft hetzelfde doel. Natuurlijk was het vorige seizoen moeilijk, met een hoop special cases. Maar ik weet dat het komend seizoen heel, heel anders zal zijn. Dit zijn onze eerste stapjes en ik hoop dat we zo door kunnen gaan."

PSV zal er nog een paar voorrondes voor moeten overleven, maar Zahavi kan mogelijk na zes jaar weer Champions League-voetbal gaan spelen. "Ik weet hoe het is om in de Champions League te spelen (dat deed hij met Hapoel Tel Aviv en Maccabi Tel Aviv, red.). Het is iets speciaals, het beste podium ter wereld. Het zal niet makkelijk worden om daar te komen, dat weten we ook", benadrukte hij. "We gaan nu ook niet feestvieren, we moeten er volgende week in Instanbul weer staan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws