'Momenteel geen concrete ontwikkelingen rondom vertrek van Ihattaren bij PSV'

'Momenteel geen concrete ontwikkelingen rondom vertrek van Ihattaren bij PSV'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 08:33vr 23-07-2021 om 08:33

Er speelt momenteel niets concreets rondom een transfer van Mohamed Ihattaren. 'Een tijd geleden' informeerde Napoli bij PSV naar de negentienjarige aanvaller, maar verder dan dat ging de Italiaanse topclub nog niet.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ihattaren heeft bij PSV een contract dat over een jaar afloopt. De onderhandelingen tussen club en speler verlopen erg moeizaam, waardoor PSV openstaat voor een vertrek. Er zijn dus alleen geen concrete ontwikkelingen rondom een transfer van Ihattaren.

Napoli informeerde 'een tijd geleden' wel naar de jeugdinternational. Tot meer leidde dat echter nog niet. Ihattaren werd eerder ook gelinkt aan een overstap naar VfL Wolfsburg, waar oude bekende Mark van Bommel trainer is.

Bij het treffen met Galatasaray bleef de geboren Utrechter negentig minuten lang op de bank. Na afloop van dat duel vertelde trainer Roger Schmidt dat Ihattaren zijn speelminuten zelf zal moeten verdienen. "Hij is niet something special, in de zin dat hij iets speciaals verdient in vergelijking met alle andere spelers. Mo Ihattaren is een belangrijke speler voor ons, hij is een goede jongen. Ik hoop dat hij zich zo goed mogelijk ontwikkelt en als hij beter is dan de andere spelers, dan zal hij spelen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws