Sneijder over Ihattaren-situatie: 'Denk dat de clubleiding van PSV niet blij is'

Sneijder over Ihattaren-situatie: 'Denk dat de clubleiding van PSV niet blij is'

Gepubliceerd: donderdag 22 juli 2021 om 08:15do 22-07-2021 om 08:15

Wesley Sneijder ziet dat het een lastig verhaal wordt voor Mohamed Ihattaren bij PSV. De middenvelder is al maanden onderwerp van gesprek en lijkt ook nu buiten de boot te vallen. Jan Boskamp denkt dat het klaar is voor Ihattaren bij PSV.

Ihattaren heeft deze zomer hard gewerkt om topfit te worden. Hij is afgetraind, maar trainer Roger Schmidt lijkt hem niet vaak te gaan gebruiken. Tegen Galatasaray bleef Ihattaren negentig minuten op de bank. Schmidt verklaarde na afloop dat hij Ihattaren behandelt als alle andere spelers. "Dat is wel duidelijk, toch? Als hij zorgt dat hij beter is dan degene op zijn positie, dan speelt hij. Wij zien hem alleen als hij invalt. De trainer is elke dag met hem bezig, wij niet. Na afloop zag je iedereen bij elkaar lopen, maar hij liep een beetje apart. Je kunt duidelijk zien dat hij niet gelukkig is", zei Sneijder na afloop bij RTL7.

"Schmidt zegt dat wat voor Ihattaren geldt, hetzelfde is voor de andere spelers. Maar dat is natuurlijk onzin", zegt Sneijder. "Als je kijkt naar de bank, heeft hij de meeste potentie, hij is misschien wel de belangrijkste speler van je club. Daar ga je op een andere manier mee om. Gezien zijn teleurstelling was dit toch niet de afspraak, denk ik. Misschien moet je je verplaatsen in de clubleiding, ik denk dat die niet blij is."

Niet Ihattaren, maar Ryan Thomas viel in bij PSV. "Met alle respect voor Thomas, maar als die nog voor je staat.. Als het Gakpo is oké, maar Thomas.. Nogmaals met alle respect. Dan is het over en sluiten. Volgend jaar is hij transfervrij, dus wat gaat hij doen? Als je zo jong bent, wil je voetballen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ihattaren kan beter vertrekken bij PSV

(3704 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws