Breaking news

Ajax geeft voetbalshow en haalt bijna de dubbele cijfers tegen Cambuur

Parool filosofeert: oefenduel met Bayern kan belangrijk worden voor Mazraoui

Parool filosofeert: oefenduel met Bayern kan belangrijk worden voor Mazraoui

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 10:53vr 23-07-2021 om 10:53

Noussair Mazraoui keert zaterdag terug op bekende grond, in het stadion waar hij in 2018 zijn allereerste doelpunt namens de hoofdmacht van Ajax maakte. Volgens Het Parool kan de aanstaande oefenwedstrijd tegen Bayern München extra belangrijk worden voor de rechtsback.

Mazraoui is zijn laatste contractjaar bij Ajax ingegaan en liet zelf al weten dat hij graag langer wilde blijven. Ajax heeft de gesprekken over contractverlenging ingezet, maar deze besprekingen hebben nog geen resultaat opgeleverd. 'Dat is geen goed teken', concludeert Het Parool.

Mogelijk biedt de oefenwedstrijd tegen Bayern uitkomst. De club kent Mazraoui nog, na zijn Champions League-doelpunt op 2 oktober 2018. Der Rekordmeister is nog op zoek naar een nieuwe rechtsback. 'Hij was al eerder in beeld bij de Duitse topclub', weet Het Parool. Bayern had vorig seizoen interesse in Sergiño Dest, die uiteindelijk de voorkeur gaf aan FC Barcelona. De Amsterdamse krant sluit niet uit dat Bayern alsnog in Amsterdam uitkomt. 'Wellicht dat Bayern München (…) zaterdag extra op Mazraoui let.'

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax er alles aan doen om Mazraoui te behouden?

Ja
35%
Nee
65%
(4649 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws