'Ajax wil Álvarez verkopen om een transfer van Bergwijn mogelijk te maken'

'Ajax wil Álvarez verkopen om een transfer van Bergwijn mogelijk te maken'

Gepubliceerd: vrijdag 23 juli 2021 om 21:39vr 23-07-2021 om 21:39

Ajax hoopt Steven Bergwijn binnen te kunnen halen door een uitgaande transfer van Edson Álvarez te realiseren. Dat weet De Telegraaf. De Mexicaan wordt begeerd door Stade Rennais.

Álvarez moet nog overtuigd worden om een overstap van Ajax naar Rennes te overwegen. "Ajax is in Mexico echt een gigantisch grote club", zegt clubwatcher Mike Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Stade Rennes is dat niet, dus zijn agent uit Mexico voelt nog niet zo veel voor een overstap. Maar Rennes wil hem wel heel graag hebben, zijn salaris kan daar verdubbeld worden en hij kan een percentage van zijn transfersom pakken. Goed cashen is mogelijk."

De Fransen brachten al een bod van achttien miljoen euro uit op de Mexicaan, dat door Ajax van tafel werd geveegd. "Toch denk ik dat ze hem graag verkopen om uiteindelijk de transfer van Bergwijn mogelijk te maken. Hij is echt een serieuze optie en Ajax wil hem heel graag. Ze probeerden om hem te huren, maar daar werkt Spurs niet aan mee. Er zal 25 miljoen euro op tafel moeten komen en na een vertrek van Álvarez zullen de commissarissen daar misschien wel mee instemmen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws