RKC presenteert concurrent voor Kramer: 'Danish Dynamite' terug in de Eredivisie

RKC presenteert concurrent voor Kramer: 'Danish Dynamite' terug in de Eredivisie

RKC Waalwijk heeft zaterdag stipt om 12.00 uur voor de tweede keer in korte tijd een nieuwe spits gepresenteerd. Jens Odgaard keert na ruim één jaar terug in de Eredivisie.

De 22-jarige Deense spits werd in het seizoen 2019/2020 door sc Heerenveen gehuurd van het Italiaanse Sassuolo. VoetbalPrimeur wist eerder deze week al te melden dat ook RKC een huurdeal zou sluiten met de Neroverdi. RKC heeft de deal nu dus bevestigd: Odgaard sluit na het weekend aan bij de selectie en maakt het seizoen af in Waalwijk. "Jens is bekend met de Nederlandse competitie en zijn talent staat buiten kijf. We zijn blij dat Jens een goed gevoel heeft bij RKC Waalwijk en waar wij als club voor staan", laat algemeen directeur Frank van Mosselveld weten.

'Danish Dynamite' Odgaard moet gaan concurreren met de eerder deze week vastgelegde Michiel Kramer en Finn Stokkers. Eerder deze zomer kwamen doelmannen Joel Pereira, Issam El Maach en de veldspelers Alexander Büttner en Iliass Bel Hassani naar het Mandemakers Stadion. James Efmorfidis is juist vertrokken, terwijl er ook gevreesd wordt voor een vertrek van centrale verdedigers Melle Meulensteen en Ahmed Touba.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s