PlayStation-anekdote van Van Polen: 'Misschien op Martkplaats, helemaal niks'

PlayStation-anekdote van Van Polen: 'Misschien op Martkplaats, helemaal niks'

Gepubliceerd: zaterdag 24 juli 2021 om 13:04za 24-07-2021 om 13:04

Bram van Polen is inmiddels vaste gast in Epe, waar PEC Zwolle jaarlijks zijn trainingskamp belegt. De hoteleigenaren hadden een aardigheidje klaarliggen voor de one club man, die de geste bijzonder op prijs stelde.

Van Polen trof op zijn kamer een fles rode wijn en een briefje met de tekst 'leuk dat je er weer bent' aan. "Het is niet zo dat ik elke dag aan de wijn zit, maar dit zijn mooie kleine dingen. Kijk om je heen: veel beter dan hier ga je het ergens anders echt niet krijgen", aldus de 35-jarige verdediger in gesprek met de Stentor. Van Polen vindt het dan ook geen straf om op trainingskamp te gaan. "Natuurlijk mis ik de kinderen wel, maar het is maar een weekje hè. Een trainingskamp is een soort van vakantie. Maar dan wel een vakantie waarbij je heel hard traint en goed kan rusten. Ik voel me in zo'n week altijd sterker worden."

De verdediger begint alweer aan zijn vijftiende seizoen bij PEC. Hij sluit zelfs niet uit dat er nog een zestiende komt, maar Van Polen wordt af en toe nog geconfronteerd met het feit dat de jaren beginnen te tellen. "Ik voel me nog hartstikke fit. Al stuurde mijn broertje afgelopen week nog wel een statistiekje door dat ik dit seizoen de op-twee-na-oudste veldspeler in de Eredivisie ben. Au..."

Daarnaast kwam hij erachter dat de PlayStation niet aan hem besteed is. "In coronatijd dacht ik: zal ik eens een PlayStation kopen? Dus in de groepsapp van de selectie heb ik de jongens gevraagd welke ik moest nemen. Een PlayStation 4, zeiden ze." Het viel hem echter bitter tegen. "Ik heb er twee keer op gespeeld en vind het helemaal niks. Volgens die jongens zou ik er verslaafd aan raken, maar het zit gewoon niet in me. Ik vond het al verschrikkelijk dat ik zo'n spel moest uploaden." Ook de kinderen van Van Polen konden zich er niet mee vermaken. "Dus ik ga 'm binnenkort misschien wel op Marktplaats zetten. Zo goed als nieuw, slechts twee keer gebruikt."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws