Vijfde MLS-wedstrijd zonder overwinning op rij voor Stam en Vermeer

25-07-2021 10:29 Laatste update: 26-07-2021 09:58
30

Jaap Stam en Kenneth Vermeer hebben met hun FC Cincinnati voor de vijfde keer op rij niet weten te winnen in de Major League Soccer. SC Nashville ging er zondagnacht op eigen veld met een 3-0 zege vandoor.

In de vier voorgaande wedstrijden won de formatie van trainer Stam niet. Er werd drie keer gelijkgespeeld en een keer verloren, waardoor de wedstrijd tegen Nashville de ommekeer moest zijn. Het tegengestelde gebeurde: C.J. Sapong en Randall Leal zorgden al in de eerste helft voor een 2-0 voorsprong voor de thuisploeg.

Stam, die Kenneth Vermeer onder de lat had geposteerd, Haris Medunjanin als spelmaker gebruikte en nog niet over verdediger Maikel van der Werff kan beschikken, zag na rust dat Sapong er ook nog eens 3-0 van maakte. Door dat resultaat is Cincinnati de nummer twaalf in de Eastern Conference, die veertien teams bevat.