Breaking news

LIVE: individuele klasse van Gakpo maakt het verschil in openingsfase tegen GAE

Slot bevestigt aanstaande Feyenoord-transfer: 'Het zit in de afrondende fase'

Slot bevestigt aanstaande Feyenoord-transfer: 'Het zit in de afrondende fase'

Gepubliceerd: zondag 25 juli 2021 om 14:24zo 25-07-2021 om 14:24

Arne Slot heeft bevestigd dat de transfer van Gernot Trauner in de 'afrondende fase' zit. Volgens de Feyenood-trainer is de Oostenrijkse verdediger 'heel erg fit'.

Voor het oefenduel met PAOK Saloniki wordt Slot gevraagd naar de situatie rondom Trauner door ESPN. "Het zit in de afrondende fase", bevestigt de 42-jarige coach. "We kunnen er wel van uitgaan dat hij erbij gaat komen."

Slot verzekert vervolgens dat Trauner fit is. "Hij heeft alles meegetraind en wedstrijden gespeeld bij de club waar hij vandaan komt (LASK Linz, red.). Daar hebben we ook wel naar gekeken. We weten namelijk hoe precair de situatie rechtsachterin is." Trauner kan echter nog niet in actie komen bij de return tegen FC Drita in de voorronde van de Conference League. "We hebben hem namelijk niet ingeschreven", vertelt Slot.

Feyenoord neemt het zondagmiddag in de eigen Kuip dus op tegen PAOK. De aftrap staat gepland om 14.30. Slot heeft voor het oefenduel amper wijzigingen doorgevoerd in zijn opstelling. Alleen Leroy Fer is afwezig: de aanvoerder krijgt rust.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws