VVV-Venlo fotoshopt filmposter en haalt 'scorpion king' op bij FC Utrecht

VVV-Venlo fotoshopt filmposter en haalt 'scorpion king' op bij FC Utrecht

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 10:55ma 26-07-2021 om 10:55

Laatste update: maandag 26 juli 2021 om 11:16ma 26-07-2021 om 11:16

VVV-Venlo heeft een ware 'scorpion king' vastgelegd. Mitchell van Rooijen komt over van FC Utrecht, heeft de Noord-Limburgse Eredivisie-degradant maandagochtend bekendgemaakt.

VVV verwijst met een knipoog naar de acrobatische treffer – à la Rafael van der Vaart en Olivier Giroud – die Van Rooijen ooit namens Jong FC Utrecht maakte. Het hoofd van de 22-jarige middenvelder is door de Venlonaren gefotoshopt in een filmposter van de Scorpion King-reeks.

Van Rooijen heeft in De Koel voor twee jaar getekend, met een optie op nog een jaar. "De club was doortastend in zijn handelwijze en liet meteen blijken dat ze me graag naar Venlo wilden halen", laat hij weten aan de VVV-kanalen. "Dat streelt je, zeker omdat ik VVV als een club zie die veel in z'n mars heeft en aankomend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zeker een rol van betekenis kan gaan spelen."

Van Rooijen heeft zelf al ruime ervaring opgedaan in de Keuken Kampioen Divisie: hij debuteerde al in 2016 voor Jong FC Utrecht, kwam vorig seizoen op huurbasis voor Excelsior uit en staat op 96 optredens op het één na hoogste niveau. De middenvelder speelde in januari 2020 éénmalig voor het eerste van FC Utrecht, maar tot dusver is het bij dat ene Eredivisie-duel tegen PEC Zwolle gebleven.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws