Perez tipt nieuwe spits voor Feyenoord: 'Kan niet anders, is toch één plus één?'

Perez tipt nieuwe spits voor Feyenoord: 'Kan niet anders, is toch één plus één?'

Gepubliceerd: maandag 26 juli 2021 om 23:02ma 26-07-2021 om 23:02

Kenneth Perez vindt dat Joshua Zirkzee de nieuwe spits van Feyenoord moet worden. De positie in de punt van de Rotterdamse aanval is al langer onderwerp van gesprek en dat begrijpt de Deense analist niet.

Als Perez het bij Feyenoord voor het zeggen had gehad, was Zirkzee allang naar De Kuip gehaald. "Dat moet gewoon de nieuwe spits worden", zegt hij tijdens Voetbalpraat op ESPN. "Dat is toch één plus één? Het kan niet anders, hij komt ook nog eens uit de eigen jeugd."

De spits van Bayern München zou zich volgens de Deen een voorbeeld moeten nemen aan Donyell Malen. "Die ging ook op jonge leeftijd naar Arsenal en kwam er daar achter dat dat hem niet werd. Die kwam terug naar Nederland om zich weer in de kijker te spelen en nu komt Dortmund. Zirkzee wordt toch ook nooit eerste man bij Bayern?"

Op die manier is een transfer voor Feyenoord én voor Zirkzee gunstig, denkt Perez. "Hij kan hier zolang op huurbasis naartoe komen en in een open competitie spelen. Dan ga je weer je naam vestigen en opnieuw beginnen. Ik snap niet dat dat nog niet gebeurd is."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws