'Tsjechische topclub zet in op huur met optie tot koop voor PSV'er Sadílek'

'Tsjechische topclub zet in op huur met optie tot koop voor PSV'er Sadílek'

26-07-2021 23:27
85

Michal Sadílek kan zijn loopbaan vervolgen bij Sparta Praag. De Tsjechische topclub heeft 'nadrukkelijke belangstelling' voor de middenvelder van PSV, zo schrijft het Eindhovens Dagblad.

Het afgelopen seizoen speelde de kleine Tsjech op huurbasis voor Slovan Liberec in zijn vaderland. Hij maakte indruk en groeide uit tot één van de steunpilaren van het elftal, wat Sparta Praag ertoe heeft gezet om hem op een wensenlijstje te zetten. PSV is volgens de krant bekend met de interesse, maar heeft nog geen bod uit de Tsjechische hoofdstad binnen.

Sparta Praag wil Sadílek graag huren met optie tot koop en dat is interessant voor de Eindhovenaren. De hoop bestaat nog altijd dat de middenvelder een 'volgende stap' kan zetten en in de toekomst wellicht geld op kan leveren. Als hij het waarmaakt bij de Tsjechische topclub is dat scenario best realistisch.

Net als PSV speelt Sparta Praag in de tweede voorronde van de Champions League. Om door te gaan naar ronde drie moet er gewonnen worden van het Oostenrijkse Austria Wien. PSV lijkt na de 5-1 thuiszege op Galatasaray van vorige week al zeker van die ronde.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie