Overmars bevestigt interesse van Hertha BSC:  Een van de clubs

Overmars bevestigt interesse van Hertha BSC: "Een van de clubs"

Gepubliceerd: woensdag 28 juli 2021 om 08:25wo 28-07-2021 om 08:25

Jurgen Ekkelenkamp mag vertrekken bij Ajax. Directeur voetbalzaken Marc Overmars erkent dat het middenveld 'overvol' is en de club mee wil werken aan een transfer. Verschillende clubs hebben interesse, waaronder Hertha BSC.

Ekkelenkamp lijkt er niet aan te pas te komen bij Ajax. De middenvelder zat dicht tegen de basis aan, maar wist nooit volledig zijn stempel te drukken. Zijn contract loopt nog één jaar door en dus lijkt dit het moment om hem te verkopen. 

"Hij heeft nog een eenjarig contract en mag verlengen, maar wat kan je die jongen bieden?", vraagt Overmars zich af tegenover Voetbal International. "Het is gewoon een prima speler en in de denkwijze van de club zou je hem misschien wel moeten behouden. Want hij is al een volwassen jongen, sterk geworden, die gaat je nog helpen in wedstrijden."

Overmars vindt niet dat Ekkelenkamp nog een jaar op de bank moet zitten bij Ajax. Hij rekent erop dat er in de komende weken wat loskomt. VoetbalPrimeur meldde vorige week al dat Ekkelenkamp een verlenging bij Ajax niet meer ziet zitten en dat Hertha zich bij Ajax voor hem gemeld heeft. "Verlengen en verhuren had aanvankelijk ook zeker gemogen, maar zie ik nu niet meer gebeuren", bevestigt Overmars.

"Jurgen is een rustige jongen en we denken dat het goed voor hem is om een stap te maken naar een club, die serieus met hem verder aan de slag gaat. Volgens mij ligt zijn voorkeur bij een stap naar het buitenland. Hertha BSC is een van de clubs die zich heeft gemeld, hij blijft een interessante speler voor een categorie clubs."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Ajax moet Ekkelenkamp niet laten gaan

Eens
31%
Oneens
69%
(1765 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws