Schmidt vol lof na nieuwe PSV-overwinning: 'Hij en Ramalho speelden fantastisch'

Schmidt vol lof na nieuwe PSV-overwinning: 'Hij en Ramalho speelden fantastisch'

Gepubliceerd: donderdag 29 juli 2021 om 07:00do 29-07-2021 om 07:00

Roger Schmidt kan niet anders dan tevreden zijn na de tweede Champions League-zege van PSV op Galatasaray. Na de 5-1 van vorige week werd woensdagavond in Istanbul met 1-2 gewonnen. Olivier Boscagli en André Ramalho krijgen de complimenten.

"Heel tevreden", reageert Schmidt voor de camera van RTL7. Spannend werd het nooit, omdat PSV simpelweg een maatje te groot was voor Galatasaray. "We hebben vandaag een goed vervolg gegeven aan ons optreden van afgelopen woensdag."

"Het was anders om hier te spelen dan thuis, maar we waren goed voorbereid en speelden echt goed voetbal. Er was in het begin wat druk, natuurlijk. Dat hadden we ook verwacht, maar wij stonden verdedigend goed. Zij hadden bijna geen schoten op doel. Later begonnen we zelf ook goed te voetballen, de tweede helft hadden we onder controle, dus we verdienen het om door te gaan."

Smetje op de overwinning was de rode kaart van Olivier Boscagli, die de eerste wedstrijd tegen FC Midtjylland zal missen. Schmidt neemt de Franse verdediger weinig kwalijk. "Hij en André Ramalho hebben twee fantastische wedstrijden gespeeld. Zijn kaarten leken wat ongelukkig. We moeten het nu zonder hem doen, maar met Nick Viergever, Armando Obispo en Jordan Teze hebben we goede spelers die hem kunnen vervangen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws