Update: Fischer rondt overstap naar België af en tekent voor vier seizoenen

30 juli om 11:18
Laatste update: 30 juli om 11:18

Viktor Fischer is op weg naar Royal Antwerp FC. De Deense vleugelaanvaller, in Nederland vooral bekend van zijn periode bij Ajax, zal naar alle waarschijnlijkheid overgenomen gaan worden van FC Kopenhagen.

Dat meldt men bij Het Nieuwsblad. De Deense linksbuiten speelde de laatste jaren voor FC Kopenhagen, maar staat op het punt om richting Antwerp te verhuizen. Fischer werd ook al gespot op de luchthaven van Zaventem en zal binnenkort zijn medische keuring afleggen. Als hij daarvoor slaagt, lijkt hij binnenkort voorgesteld te gaan worden als nieuwe speler van Antwerp.

In Amsterdam was de vleugelaanvaller vooral tijdens zijn eerste seizoen succesvol. In de voetbaljaargang 2012/2013 maakte de toen nog jonge Deen 10 competitietreffers in 23 duels voor Ajax. De drie daaropvolgende seizoenen waren minder succesvol voor Fischer, die de voorbije seizoenen actief was bij FC Kopenhagen. Daar was hij één van de bepalende spelers.

Naast Ajax speelde Fischer ook voor FC Middlesbrough en 1. FSV Mainz 05. Bij Antwerp moet hij voor de nodige versterking zorgen op de flanken. 

Update: Viktor Fischer mag zich officieel speler van Royal Antwerp FC noemen. De Deense linksbuiten (27) komt over van FC Kopenhagen en tekent voor vier seizoenen, zo bevestigt de Belgische topclub. Fischer speelde van 2012 tot 2016 voor Ajax en scoorde in Amsterdam 33 keer in 111 duels.