Fer reageert duidelijk op geruchten over transfer: 'Daar weet ik niks van'

30 juli om 06:55

Leroy Fer is na de wedstrijd tegen FC Drita door het stof gegaan. De Feyenoord-captain baalt van zijn fouten, waardoor de Rotterdammers twee tegengoals moesten incasseren. Fer vertelt ook nog kort over een mogelijke transfer. De routinier weet 'niks' van vermeende interesse uit Turkije.

"Ik had zeker mijn avond niet, helemaal in de eerste helft", begint Fer na de wedstrijd tegen Drita (3-2) voor de camera van ESPN. "Ik heb twee fouten gemaakt waar twee goals uit voort komen. Ik ben natuurlijk blij dat we naar de volgende ronde zijn, maar als ervaren speler en aanvoerder wil je dit soort fouten natuurlijk niet maken. Zeker in dit soort wedstrijden niet. Dat is iets voor mij om aan te werken. Ik ben in ieder geval goed geholpen door iedereen in de rust. Ze stonden allemaal achter me. In de tweede helft ging het wel beter."

Fer snapt dat de supporters van Feyenoord kritisch waren na zijn slippertjes. "Natuurlijk zijn ze teleurgesteld, zij willen ook een mooie avond hebben en goed voetbal zien zonder fouten waar goals uit voort komen", stelt hij. "De eerste helft waren ze wat kritisch, maar in de tweede helft hebben ze laten zien wat voor kracht ze ons als team geven."

Vervolgens geeft Fer aan dat de kans 'heel groot' is dat hij bij het treffen met FC Luzern gewoon van de partij is. De 31-jarige controleur werd recent gelinkt aan een overstap naar de Turkse competitie. "Daar heb ik zelf niks over gehoord", vertelt Fer. "Daar weet ik ook niks van. Ik voel me goed hier en wil alles geven voor het team. Ik ben nu aanvoerder, dat is iets extra's wat me een goed gevoel geeft."