Feyenoord baalt: 'Vier maanden lang hebben we met zijn management gesproken'

Feyenoord baalt: 'Vier maanden lang hebben we met zijn management gesproken'

30-07-2021 10:31
119

Frank Arnesen baalt dat Lutsharel Geertruida niet bij wil tekenen bij Feyenoord. De technisch directeur van de Rotterdammers bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad dat de onderhandelingen stukgelopen zijn.

De kans dat de verdediger, die nog tot medio 2022 vastligt in De Kuip, gaat verlengen is volgens de Deen klein. "We hebben vier maanden lang gesproken met het management van Lutsharel", zegt Arnesen tegen de krant. "We hebben hem een goede aanbieding gedaan. Maar tot overeenstemming zijn we helaas niet gekomen."

Dat betekent dat een zomerse transfer van Geertruida tot de mogelijkheden behoort. Als Feyenoord de rechtsback niet weet te verkopen, loopt hij over een jaar immers gratis de deur uit. "We kunnen in ieder geval niet meer bieden dan dat we nu hebben gedaan", maakt de technisch directeur van de Stadionclub duidelijk.

De 21-jarige stopper doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in het seizoen 2018/2019 zijn debuut in het eerste elftal. Vorig jaar kwam de Rotterdammer onder Dick Advocaat tot 30 wedstrijden in de Eredivisie en presenteerde hij zichzelf als een bekwame basisspeler. Op dit moment herstelt Geertruida van een blessure.