Verweij niet onder indruk van teksten Overmars: 'Dat is onderhandelingstactiek'

Verweij niet onder indruk van teksten Overmars: 'Dat is onderhandelingstactiek'

Gepubliceerd: vrijdag 30 juli 2021 om 21:38vr 30-07-2021 om 21:38

Ajax-directeur Marc Overmars stelde deze week dat Edson Álvarez niet te koop is, maar veel zal afhangen van de wens van de Mexicaan zelf. Dat stelt clubwatcher Mike Verweij, die niet per se onder de indruk is van de stellige taal uit Amsterdam.

"Een concreet bod hebben wij niet ontvangen, maar ik geloof wel dat Stade Rennes serieuze interesse heeft", zei Overmars tegen Voetbal International over de Franse interesse in Álvarez. "Toch kunnen wij daar heel duidelijk over zijn: op dit moment is een vertrek van hem een no go."

Verweij neemt het ter kennisgeving aan. "Ajax staat wél open voor de verkoop van Álvarez", zegt hij in de voetbalpodcast van De Telegraaf. "Overmars is Overmars, dat is gewoon een onderhandelingstechniek. Als hij roept dat het een optie is om hem te verkopen, dan gaat er drie miljoen van de prijs af. Hij zegt dus dat hij absoluut niet te koop is, om vervolgens toch met Stade Rennes te onderhandelen."

De Fransen zouden zo'n achttien miljoen euro voor de Mexicaanse international over hebben. "De stem van Edson Álvarez zal doorslaggevend zijn", denkt Verweij. "Als hij weg wil, en dat is nog niet gezegd, dan denk ik dat hij uiteindelijk weggaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Moet Ajax Álvarez verkopen voor 18 miljoen?

Ja
36%
Nee
41%
Alleen bij een hoger bod
23%
(7518 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws