Atlético-preses over Griezmann: 'Sluiten niets uit, maar geen makkelijke transfer'

31 juli om 07:26

Atlético Madrid heeft de deur voor Antoine Griezmann nog altijd op een kier staan. Voorzitter Enrique Cerezo van Los Rojiblancos erkent wel dat de terugkeer van de Fransman gecompliceerd is.

Atlético onderhandelt al enige tijd met FC Barcelona. De Spaanse grootmachten bekijken de mogelijkheden voor een spelersruil tussen Griezmann en Saúl Níguez, maar vooralsnog zit er weinig schot in de zaak. "Wij sluiten niets uit, maar ik kan wel zeggen dat het geen makkelijke transfer is. We wachten op nieuws, maar ik kan je vertellen dat het een moeilijke operatie is", zegt Cerezo tegen Cadena COPE.

Spaanse media schreven eerder al over het 'pokerspel' tussen Barça en Atlético. Voorzitter Joan Laporta bevestigde dat de Catalanen open staan voor aanbiedingen voor Griezmann, maar de dertigjarige aanvaller wil Camp Nou alleen verlaten voor een terugkeer naar Los Rojiblancos. Dat speelt de beleidsbepalers in de Spaanse hoofdstad in de kaart.

Overigens werd Saúl ook in verband gebracht met Liverpool, maar van Engelse interesse is de Atlético-preses niet op de hoogte. Voor de Madrilenen is het geen optie om João Félix te betrekken in een ruildeal voor Griezmann. "Hij heeft een langdurig contract en is één van de nieuwe gezichten van het Europese voetbal."