Bizot ontbreekt bij AZ: doelman lijkt alsnog zijn transfer te krijgen

Bizot ontbreekt bij AZ: doelman lijkt alsnog zijn transfer te krijgen

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 18:15za 31-07-2021 om 18:15

Laatste update: zaterdag 31 juli 2021 om 18:31za 31-07-2021 om 18:31

Marco Bizot krijgt mogelijk alsnog zijn gewenste transfer. De doelman van AZ staat in de belangstelling van het Franse Stade Brest.

De dertigjarige Bizot stond open voor een vertrek bij AZ en was aanvankelijk hard op weg naar het Griekse Olympiakos. Maar met de Griekse club kwam het niet rond. Nu krijgt Bizot mogelijk alsnog zijn zin. Bizot heeft bij AZ nog een contract voor één jaar, dus AZ moet hem nu verkopen om nog wat te verdienen. De interesse van Stade Brest wordt vanuit meerdere hoeken bevestigd, nadat AZ Fanpage de voorzet gaf.

Bizot ontbrak zaterdagmiddag bij AZ voor het oefenduel met Real Sociedad en alles wijst erop dat dat een transfergerelateerde reden had. Stade Brest zoekt voor de start van het seizoen nog naar een nieuwe keeper en trainer Olivier Dall'Oglio wil Bizot graag aan zijn selectie toevoegen. De club is druk bezig om hem vast te leggen.

Mocht AZ afscheid nemen van Bizot, dan is Maduka Okoye van Sparta in beeld om hem op te volgen. "Met mij hebben ze niet gepraat en zolang Bizot daar nog is, weet ik het ook niet. Natuurlijk zou het wel een perfecte stap zijn voor mij, om vanuit daar weer een grotere stap te maken", zei Okoye vrijdag tegen ESPN.

(Tim van Duijn/VoetbalPrimeur)

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws