Lachende Unnerstall weer in het roze: Die bij PSV was al niet zo lekker

Lachende Unnerstall weer in het roze: "Die bij PSV was al niet zo lekker"

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 09:56zo 01-08-2021 om 09:56

Lars Unnerstall moet bij FC Twente onwillekeurig terugdenken aan zijn tijd bij PSV. De Tukkers maken komend seizoen gebruik van roze keepersshirts, net zoals PSV dat vorig jaar deed.

Unnerstall – vorig seizoen reserve achter Yvon Mvogo, dit seizoen de beoogde opvolger van Joël Drommel – kan er wel om lachen, vertelt hij voor de camera van RTV Oost. "Die bij PSV was al niet zo lekker, nu hebben we er ook weer eentje... Ik dacht: nu ben ik het kwijt. Maar ja, nu heb ik het weer", aldus de sluitpost uit Ibbenbüren. "Als ik het moet, doe ik het aan. Maar zo niet, dan zou ik het ook lekker vinden..."

De doelman blonk zaterdag uit in het oefenduel met Bundesliga-club Arminia Bielefeld en heeft de indruk dat Twente klaar is voor het nieuwe seizoen. "Voor ons was het ook een serieuze wedstrijd, kijken of we dit aan kunnen. 1-1 is wel prima", aldus Unnerstall. "Het niveau is wel prima. Ik denk dat we elke week wel een stap vooruit zetten. Vandaag (zaterdag, red.) hebben we gezien dat we nog niet honderd procent zijn. Maar dat is ook normaal. We hebben nog twee weken voor de eerste wedstrijd, dus het was wel prima."

FC Twente sluit de voorbereiding af met wedstrijden tegen de Italiaanse clubs Venezia en SS Lazio. Op 14 augustus volgt het eerste competitietreffen met Fortuna Sittard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft PSV een fout gemaakt door Unnerstall te laten gaan?

Ja
79%
Nee
21%
(1631 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws