Promes en Memphis beloofden donatie aan zieke Adina (24): 'Ze laten niets horen'

Promes en Memphis beloofden donatie aan zieke Adina (24): 'Ze laten niets horen'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 11:33zo 01-08-2021 om 11:33

Laatste update: zondag 1 augustus 2021 om 16:18zo 01-08-2021 om 16:18

Memphis Depay en Quincy Promes zouden Adina Mawata helpen met een donatie, maar de twee internationals laten niets meer van zich horen. Ze moet nog duizenden euro's binnenhalen om een experimentele studie naar haar ziekte te kunnen betalen en had beloftes van de twee voetballers.

Adina heeft een neurologische aandoening en kan alleen met een speciale behandeling geholpen worden. Daar is 300.000 euro voor nodig en tijdens een Instagram-sessie van influencer Defano Holwijn van een aantal maanden geleden werd de zaak onder de aandacht gebracht van Depay en Promes. Ze beloofden te zullen helpen, weet het Algemeen Dagblad. Dat is echter nog niet gebeurd.

"Ik ben altijd voor positiviteit. Als iedereen een steentje bijdraagt. Dat is alleen maar mooi. Nu we het hebben gemaakt, willen we altijd helpen. Dat hoeft niet altijd via social media, maar dat gaan we zeker doen. We gaan iets moois doen", zei de aanvaller van Barcelona tijdens de Instagram-sessie. Promes zei ook zijn steun toe. "Laat me weten wat het verschil is, dan zorg ik dat het lukt. We gaan het verschil rechttrekken. We kunnen sowieso niet falen."

Waar bekende artiesten als Frenna en Ronnie Flex geld overmaakten, deden de twee Oranje-internationals dat echter niet. Dat zit de zieke Adina niet lekker. "Echt irritant dat ze niets laten horen. Ook Defano reageert niet meer. Dat vind ik heel jammer van hem. Ik heb heel veel berichten via social media en allerlei e-mails gestuurd. Ik denk dat hij het te druk heeft met zijn nieuwe televisieprogramma en Depay en Promes met hun nieuwe clubs."

De krant meldt dat beide voetballers niet bereikbaar waren voor commentaar.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws