Koeman ziet 'goede connectie' tussen Memphis en Griezmann: 'Erg veel kwaliteit'

Koeman ziet 'goede connectie' tussen Memphis en Griezmann: 'Erg veel kwaliteit'

Gepubliceerd: zaterdag 31 juli 2021 om 22:12za 31-07-2021 om 22:12

Ronald Koeman ziet dat Memphis Depay een goede connectie heeft met Antoine Griezmann bij FC Barcelona. De Nederlandse oefenmeester ziet dat zijn ploeg mede daardoor over genoeg kwaliteiten in de aanval beschikt.

In gesprek met de clubkanalen van Barça vertelt Koeman over het optreden van Memphis in Duitsland. "De laatste jaren heeft Memphis al laten zien dat hij een doelpuntenmaker is. Dat deed hij vandaag (zaterdag, red.) opnieuw. Hij scoorde de eerste goal op fraaie wijze. Met zijn actie, snelheid en fysieke kracht denk ik dat hij iets nieuws in deze ploeg brengt. Hij geeft ons meer kwaliteit. Zijn connectie met Griezmann is ook erg goed."

Memphis en Griezmann wisselden tegen Stuttgart meerdere keren van positie. "Ze kunnen allebei op verschillende plekken in de aanval uit de voeten. Het is goed dat we daar concurrentie hebben. Sergio Agüero sluit binnenkort nog aan en hopelijk komt Messi bij ons terug. Dan hebben we erg veel kwaliteit in de voorhoede."

Barcelona won zaterdagavond met 0-3 van Stuttgart. Naast Memphis kwamen ook Yusuf Demir en Riqui Puig tot scoren namens de Catalanen in het oefenduel.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws