'Transferopties voor Geertruida: contractrebel van Feyenoord wekt belangstelling'

'Transferopties voor Geertruida: contractrebel van Feyenoord wekt belangstelling'

Gepubliceerd: zondag 1 augustus 2021 om 18:28zo 01-08-2021 om 18:28

Lutsharel Geertruida kan rekenen op belangstelling uit Rusland. Twee clubs uit de Premjer-Liga houden de situatie van de 21-jarige verdediger in de gaten, meldt Feyenoord Transfermarkt.

Eén van de geïnteresseerde clubs is Spartak Moskou, klinkt het. Deze week werd bekend dat Feyenoord na vier maanden de stekker uit de onderhandelingen met het kamp-Geertruida heeft getrokken. De salariseisen van de jeugdinternational zouden onredelijk zijn.

Zoals de zaken er nu voorstaan, wordt Feyenoord mogelijk gedwongen om Geertruida van de hand te doen. Het contract van de verdediger loopt over een jaar af. Een transfervrij vertrek kan de Rotterdamse club niet gebruiken; de portemonnee van technisch directeur Frank Arnesen is al leeg.

"Lutsharel heeft de intentie om bij Feyenoord te blijven, laat dat duidelijk zijn", liet zaakwaarnemer Leegreg Fer zaterdag weten aan het Algemeen Dagblad. "Zonder over bedragen te praten: daar hoort een salaris bij dat de categorie spelers waar hij toe behoort in de Kuip verdient. De club en de speler liggen uit elkaar, maar er zit geen schokkend gat tussen vraag en aanbod."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws