Breaking news

LIVE: Van Ginkel voorkomt met rake kopbal nieuw puntenverlies PSV

Mundo Deportivo: Feyenoord laat oog vallen op spits uit tweede elftal Real Betis

Mundo Deportivo: Feyenoord laat oog vallen op spits uit tweede elftal Real Betis

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 23:15ma 02-08-2021 om 23:15

Laatste update: maandag 2 augustus 2021 om 23:27ma 02-08-2021 om 23:27

In Spaanse media wordt Real Betis-spits Raúl García gelinkt aan een overstap naar Feyenoord. De twintigjarige Spanjaard lijkt zijn tweejarige contract niet te gaan verlengen in Andalusië.

García speelde vorig seizoen geen enkel duel in de hoofdmacht van Real Betis. Bij het tweede team mocht hij wel in actie komen. In 23 competitieduels was hij daar goed voor 13 goals. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen kreeg García amper speeltijd bij het eerste elftal van trainer Manuel Pellegrini.

Desondanks heeft de clubleiding van Betis vertrouwen in García, weet Mundo Deportivo. Men hoopt dat de jonge aanvaller zijn contract verlengt. García heeft de laatste contractaanbieding echter afgewezen. Hij wil namelijk onderdeel worden van de A-selectie en dat lijkt niet te gaan gebeuren

Een vertrek uit Sevilla lijkt dus tot de mogelijkheden te behoren voor García. Er zijn meerdere clubs in hem geïnteresseerd, meldt MD. De naam van Feyenoord wordt daarbij genoemd. Het is niet duidelijk hoe concreet de interesse van de Rotterdammers is. Almería, Las Palmas and Leganés zouden hun oog ook hebben laten vallen op García.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws