Breaking news

Juventus pakt eindelijk eerste competitiezege, heldenrol voor De Ligt

A Bola: Feyenoord verhoogt Sporar-bod van vier miljoen naar vijf miljoen euro

A Bola: Feyenoord verhoogt Sporar-bod van vier miljoen naar vijf miljoen euro

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 21:28ma 02-08-2021 om 21:28

Laatste update: maandag 2 augustus 2021 om 21:31ma 02-08-2021 om 21:31

Het Portugese medium A Bola heeft Sporting Portugal-spits Andraz Sporar opnieuw in verband gebracht met Feyenoord. De stadionclub zou een nieuw bod bij diens huidige werkgever Sporting Portugal neer hebben gelegd.

Feyenoord is al langere tijd op zoek naar een nieuwe spits en wordt ook al langere tijd gelinkt aan Sporar. De spits lijkt alleen haalbaar als Feyenoord nog een aantal spelers slijt, maar volgens A Bola heeft Sporting alsnog een nieuw bod vanuit Rotterdam-Zuid ontvangen. Feyenoord was in eerste instantie bereid om vier miljoen euro op tafel te leggen, maar heeft zijn bod verhoogd naar vijf miljoen, klinkt het: vijf ton bovenop de transfersom plus nog eens vijf ton aan bonussen én een percentage bij een eventuele doorverkoop.

Sporting lijkt echter pas zaken te willen doen als er zeven miljoen op tafel komt. Sporar zou zelf graag naar Feyenoord willen, maar dat lijkt niet te gaan gebeuren, zolang het gat tussen vraag en aanbod niet wordt overbrugd.

Feyenoord heeft momenteel de beschikking over Róbert Bozeník, Naoufal Bannis en Dylan Vente, die echter geen van drieën het volste vertrouwen lijken te genieten. Bryan Linssen werd tijdens het voorseizoen ook regelmatig in de punt van de aanval gezet.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws