Breaking news

LIVE: Go Ahead en PSV beide op jacht naar voorsprong in boeiend duel

'Peña staat voor transfer naar Zweden, Emmen verdient iets minder dan 1 miljoen'

'Peña staat voor transfer naar Zweden, Emmen verdient iets minder dan 1 miljoen'

Gepubliceerd: maandag 2 augustus 2021 om 23:34ma 02-08-2021 om 23:34

Volgens het Zweedse tabloid Expressen staat Sergio Peña voor een transfer naar Malmö FF. FC Emmen zou een transfersom van tien miljoen Zweedse Kronen, omgerekend een dikke 980.000 euro, ontvangen.

Emmen en Malmö én Peña en Malmö zijn nog niet helemaal akkoord over een transfer. Volgens Expressen gaat het echter om 'de laatste details'. Als het allemaal rond gaat komen, hoeft Peña alleen nog medisch gekeurd te worden. De 25-jarige Peruaan moet op korte termijn gepresenteerd worden bij Malmö.

Zoals het er nu voorstaat, ontvangt Emmen dus iets minder dan één miljoen euro voor Peña. De middenvelder werd de voorbije weken ook gelinkt aan een overstap naar Spanje. Bij Emmen heeft Peña nog een éénjarig contract. Als de Drentenaren dus nog iets aan de achttienvoudig international willen verdienen, lijkt het noodzakelijk om hem deze zomer te verkopen.

Malmö komt dinsdagavond in de voorronde van de Champions League in actie tegen Rangers FC. Peña zal dan in ieder geval (nog) niet van de partij zijn.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws