Breaking news

LIVE: Go Ahead begint in eigen huis fris en fel aan duel met afwachtend PSV

'Inter heeft zich gemeld voor Dumfries, Nerazzurri kunnen PSV-prijs niet betalen'

'Inter heeft zich gemeld voor Dumfries, Nerazzurri kunnen PSV-prijs niet betalen'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 00:06di 03-08-2021 om 00:06

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 06:06di 03-08-2021 om 06:06

Een transfer naar Internazionale lijkt er op korte termijn niet in te zitten voor Denzel Dumfries. De Italiaanse club wil de rechtsback graag overnemen van PSV, maar hikt tegen de vraagprijs van de Eindhovenaren aan. Dat meldt het Eindhovens Dagblad dinsdagavond.

PSV wil naar verluidt tussen de vijftien en twintig miljoen euro (mede afhankelijk van bonussen) zien voor Dumfries. Inter heeft zich al eerder gemeld bij de nummer twee van de Eredivisie, maar kan en wil niet aan die vraagprijs voldoen. Welk bedrag de kampioen van de Serie A wél wil betalen en in welke termijnen, is volgens het ED onbekend.

De zaak rondom een Inter-transfer van Dumfries ligt nu al enige tijd stil. PSV hoopt in ieder geval meer te ontvangen dan de elf miljoen die voorganger Santiago Arias opleverde. Het ED weet dat Everton in een eerder stadium ook belangstelling heeft getoond voor Dumfries. Het is alleen ongewis of de geboren Rotterdammer zelf een transfer naar de Engelse club wil maken. Everton moet ook eerst spelers verkopen van de FA voordat het aankopen kan doen, wat de zaak bemoeilijkt.

Eerder werd bekend dat Dumfries voorlopig apart van de PSV-selectie traint. De aanvoerder van vorig seizoen wil de groepsdynamiek bij de Eindhovenaren niet verstoren. Als het perspectief op een transfer verdwijnt, zal Dumfries de groepstraining weer hervatten.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws