Perez wijst naar kwalijke rol Raiola: 'Dat je dat bedenkt voor Ihattaren'

Perez wijst naar kwalijke rol Raiola: 'Dat je dat bedenkt voor Ihattaren'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 08:44di 03-08-2021 om 08:44

Kenneth Perez vindt het opvallend dat Mohamed Ihattaren niet meer kansen heeft gekregen van coach Roger Schmidt bij PSV. De Deense analist wijst echter ook met de beschuldigende vinger naar zaakwaarnemer Mino Raiola.

"Het lijkt alsof er iets geknakt is", zegt Perez bij Voetbalpraat op ESPN naar aanleiding van het nieuws dat Ihattaren uit de selectie van PSV is gezet. "Hij kwam fit terug en ging weer voor zijn kans. Eigenlijk heeft de trainer laten blijken: je kan trainen tot je een ons weegt, maar je gaat niet spelen. Dat de club daar niet ingrijpt… Ihattaren is een heel groot talent en hij vertegenwoordigt een geldbedrag."

"Ik snap wel dat ze alles hebben geprobeerd, maar deze trainer ziet het totaal niet in hem zitten", vervolgt Perez. "Ze moeten hem ervan overtuigen dat hij toch met hem aan de slag moet. Het is een jongen met de hersenen van een kind. Hij is ook nog een kind en moet geholpen worden. PSV is natuurlijk geen sociale werkplek, maar je moet zo'n jongen toch begeleiden om het beste uit zichzelf te halen. Ook voor je eigen portemonnee."

Perez vindt dat Schmidt de spelmaker een zeker 'gevoel had moeten geven', nadat hij fit terugkwam van de vakantie. Hij vindt echter ook de rol van Raiola opvallend. "Ihattaren heeft natuurlijk niet zelf gedacht: Ik meld me ziek en ik vlieg naar Nice, want dat vind ik leuk. Dat je dat als bijna 's werelds beroemdste zaakwaarnemer bedenkt voor je speler. Dat vind ik best bijzonder."

Perez vreest een ander plan van Raiola. "Of ze moeten de plannen hebben gehad om de relatie met PSV volledig kapot te maken, zodat hij transfervrij kan vertrekken", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws