'Sporar wil naar Feyenoord en maakt vertrekwens kenbaar bij clubleiding'

'Sporar wil naar Feyenoord en maakt vertrekwens kenbaar bij clubleiding'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 13:10di 03-08-2021 om 13:10

Andraz Sporar wil graag naar Feyenoord. Dat weet Feyenoord Transfermarkt te melden. De Sloveense spits heeft aan de clubleiding van Sporting Portugal duidelijk gemaakt dat een overstap naar de Rotterdamse club zijn voorkeur heeft.

Sporar heeft zijn zinnen op een transfer gezet en de Portugezen zijn zich daarvan bewust, maar Feyenoord heeft nog niet aangegeven dat ze de 27-jarige spits over willen nemen. Er zou nog geen definitieve beslissing over de eventuele aankoop van de Sloveen zijn gemaakt en vooralsnog wacht technisch directeur Frank Arnesen 'de ontwikkelingen op de markt' af.

Portugese media meldden eerder dat Feyenoord tot twee keer toe een bod uitbracht op Sporar. Dat zou ongeveer vijf miljoen euro hebben bedragen, maar gezien het feit dat de Stadionclub weinig geld te besteden heeft moet die berichtgeving met een korreltje zout worden genomen. Het blijkt de speler zelf te zijn die graag over wil stappen.

Afgelopen seizoen kwam de spits al op huurbasis uit voor Braga en maakte hij drie doelpunten in zestien competitiewedstrijden. Sporar wist in de Slowaakse competitie wel vaker het net te vinden: in het seizoen 2018/2019 trof hij 29 keer doel in 30 wedstrijden namens Slovan Bratislava.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws