Update: 'Chelsea bereidt nieuw megavoorstel voor Lukaku voor'

Update: 'Chelsea bereidt nieuw megavoorstel voor Lukaku voor'

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 23:43di 03-08-2021 om 23:43

Laatste update: dinsdag 3 augustus 2021 om 23:47di 03-08-2021 om 23:47

Chelsea heeft een poging ondernomen om Romelu Lukaku terug te halen naar Stamford Bridge. De Belgische spits, die met zijn vele doelpunten een groot aandeel had in de Scudetto-winst van Internazionale, blijft voorlopig waar hij is.

Bronnen rond Inter en Chelsea melden aan Fabrizio Romano dat The Blues een bod van honderd miljoen euro hebben uitgebracht op Lukaku. Daarnaast zou Marcos Alonso als onderdeel van de deal ook nog eens naar Milaan verkassen.

Naar verluidt hebben de Nerazzurri dat bod echter afgewezen. De club heeft weliswaar geld nodig, maar wil dat binnenhalen door andere spelers te verkopen. Lukaku mag niet weg en moet er komend seizoen voor zorgen dat Inter wederom mee gaat doen om de Champions League-plaatsen.

De Italianen verwachten wel dat Chelsea nog een poging zal ondernemen om de sterke Belg los te weken. Uiteindelijk zullen de Londenaren het nog drie jaar doorlopende contract van de spits af moeten kopen en zijn salaris, dat nu ongeveer 7,5 miljoen euro netto per seizoen is, minstens evenaren.

Update: Chelsea gaat zich spoedig met een nieuw bod melden voor Lukaku, meldt Fabrizio Romano een paar uur na zijn eerste bericht. De Londense club denkt aan een bod van tussen de 120 en 130 miljoen euro. Inter wees het bod van 100 miljoen plus Marcos Alonso af. Bij Chelsea kan Lukaku twaalf miljoen netto per jaar verdienen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws