Breaking news

LIVE: PSV één helft verwijderd van sportieve revanche na debacle tegen Feyenoord

Boskamp en Sneijder wijzen 'gevaarlijkste PSV'er' aan: Genoten

Boskamp en Sneijder wijzen 'gevaarlijkste PSV'er' aan: "Genoten"

Gepubliceerd: dinsdag 3 augustus 2021 om 23:56di 03-08-2021 om 23:56

Wesley Sneijder en Jan Boskamp denken dat de buit binnen is voor PSV, dat dinsdag met 3-0 van FC Midtjylland won in de derde voorronde van de Champions League.

PSV had aan een helft genoeg om Midtjylland van zich af te schudden. "Het leek alsof PSV gas terugnam. Ze hebben zondag een hele belangrijke wedstrijd tegen Ajax en daarna de return. Ze hebben de tweede helft op zestig procent gespeeld. Het is jammer voor het publiek dat ze er niet nog twee gemaakt hebben, maar het lag niet aan de sfeer", zegt Boskamp bij RTL7.

Madueke
Noni Madueke was in de ogen van Sneijder en Boskamp de gevaarlijkste PSV'er. "Ik heb genoten van die jongen en niet alleen vanavond", zegt Sneijder. "Eigenlijk vanaf de voorbereiding al. Hij heeft oog voor z'n medespelers en kan ook een goal maken. Het is de gevaarlijkste man van PSV in de voorhoede. Niet Götze? Nee, die moet hem juist bedienen. Het is mooi om te zien hoeveel vertrouwen de supporters hebben. Ze verwachten er dit seizoen veel van. Terecht als je zo ziet spelen. Maar dan moet je zondag niet meteen tegen een domper aanlopen."

Ihattaren
Het ging ook nog even over de situatie rond Mohamed Ihattaren. De PSV'er is op weg naar de uitgang. "Die jongen moet voetballen, dat is het allerbelangrijkste. Het is een win-win-situatie. Het lijkt me niet dat hij nog terugkeert bij PSV. We hebben altijd gezegd dat het het grootste talent is van PSV, maar er speelde achter de schermen meer, die jongen was al op weg naar de uitgang. Wie er fout zit is niet relevant. Ik hoop dat hij ergens gaat vlammen. Dat gun ik hem."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Bereikt PSV de groepsfase?

Ja
80%
Nee
20%
(1904 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws