Fortuna Sittard presenteert nieuwe spits: 'Hij zou zomaar eens kunnen verrassen'

Fortuna Sittard presenteert nieuwe spits: 'Hij zou zomaar eens kunnen verrassen'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 12:24wo 04-08-2021 om 12:24

Fortuna Sittard heeft een nieuwe spits gevonden. Samy Baghdadi (24) heeft tijdens zijn proefperiode een contract verdient en tekent voor twee seizoenen, met een optie voor een extra jaar.

Baghdadi meldde zich half juli in Sittard en overtuigde de Fortuna-staf van zijn kwaliteiten. Hij speelde vorig seizoen voor het Franse RC Grasse, dat uitkomt op het vierde niveau. "Ik kijk enorm uit naar mijn tijd bij Fortuna Sittard", reageert Baghdadi. "Ik ben toen ik hier voor het eerst kwam goed opgevangen door de staf en mijn nieuwe teamgenoten. Het begint al te kriebelen om binnenkort in het stadion te spelen voor onze eigen supporters."

Sjoerd Ars, technisch manager van Fortuna, is blij met zomerversterking nummer vier. "Samy heeft in de afgelopen weken een goede indruk op ons achtergelaten, als voetballer en als mens. Hij kan op meerdere plekken in de voorhoede uit de voeten. Het is een intelligente voetballer, die goed is in de combinaties en de juiste keuzes maakt aan de bal. Er zit nog voldoende rek in Samy en hij zou zomaar eens kunnen verrassen komend seizoen."

Baghdadi scoorde afgelopen seizoen zes keer in acht wedstrijden voor RC Grasse. Hij werd opgeleid door AS Saint-Étienne. Het is de tweede proefspeler die Fortuna definitief vastlegt. Eerder tekende Arianit Ferati al.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws