Okoye legt uit: 'Contract voor vier jaar, maar dat zal geen vier jaar zijn'

Okoye legt uit: 'Contract voor vier jaar, maar dat zal geen vier jaar zijn'

04-08-2021 17:27 Laatste update: 18:40
49

Sparta-doelman Maduka Okoye twijfelde over zijn toekomst bij Sparta Rotterdam, maar heeft naar eigen zeggen uiteindelijk gekozen voor 'zijn club'. De Nigeriaanse doelman tekende woensdag een nieuw contract voor vier jaar.

De doelverdediger van de Rotterdammers kan niet wachten tot het nieuwe seizoen gaat beginnen. "Ik kijk uit naar een vol Kasteel, met de fans en supporters. Ik wil graag spelen voor de fans", laat hij weten op het YouTube-kanaal van Sparta. "Ja natuurlijk, door de geruchten en gesprekken ga je wel nadenken", is de Nigeriaans international in het interview eerlijk over zijn twijfels om bij te tekenen.

Okoye besloot echter om zijn contract toch wel te verlengen bij Sparta. "Iedereen weet dat Sparta voor mij een club is waar ik een volgende stap kan zetten. Het is een contract voor vier jaar, maar het zal niet voor vier jaar zijn", legt de doelman uit. Okoye is blij dat er duidelijkheid is gekomen rondom zijn persoon. "Nu heb ik rust in mijn hoofd en kan ik mij volledig gaan focussen op het voetbal, op dat wat belangrijk is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie