'Mogelijk probleem voor Ten Hag: Tagliafico vraagteken voor duel met PSV'

'Mogelijk probleem voor Ten Hag: Tagliafico vraagteken voor duel met PSV'

Gepubliceerd: woensdag 4 augustus 2021 om 19:41wo 04-08-2021 om 19:41

Laatste update: woensdag 4 augustus 2021 om 21:54wo 04-08-2021 om 21:54

Nicolás Tagliafico mist het oefenduel van Ajax met Leeds United. De Argentijnse linksback heeft last van een lichte blessure en moet ook mogelijk de strijd om de Johan Cruijff Schaal aan zich voorbij laten gaan.

Dat meldt Voetbal International. Ajax speelt woensdagavond zijn laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding tegen het Engelse Leeds United. Woensdagmiddag wisten de talenten van de Amsterdammers al te winnen van de talenten van Leeds (3-1). In het tweede duel van de dag, dat om 20.15 uur begint, moet Ajax het dus stellen zonder Tagliafico.

De linksback van Ajax sloot al later aan bij de selectie van trainer Erik ten Hag omdat hij met Argentinië actief was op de Copa América. Tagliafico keerde met de beker terug in Amsterdam en speelde op 31 juli nog een helft mee in het oefenduel met RB Leipzig.

Tagliafico hoopt deze transferzomer een volgende stap te maken in zijn voetballoopbaan, maar directeur voetbalzaken Marc Overmars liet eerder al weten dat er tot op heden geen serieus bod is gekomen voor de Argentijnse linksback.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws