Clubs zullen gaan bellen voor Madueke: Blij dat ik bij PSV speel

Clubs zullen gaan bellen voor Madueke: "Blij dat ik bij PSV speel"

08-08-2021 09:05
116

Noni Madueke voelt dat hij zijn beste wedstrijd tot nu toe heeft gespeeld voor PSV. In zijn eentje velde hij Ajax, de pas negentienjarige Engelsman voelt dat er nog veel in het vat zit voor PSV.

Madueke was ongrijpbaar voor de defensie van Ajax. "Misschien is dit de beste wedstrijd die ik voor PSV heb gespeeld. Het was een grote wedstrijd, er stond een prijs op het spel. Ik ben blij dat ik het verschil heb kunnen maken in zo'n grote wedstrijd, maar het is een teamprestatie. Ik ben trots op de jongens", zegt hij tegen ESPN.

PSV is met Donyell Malen en Denzel Dumfries twee bepalende spelers kwijtgeraakt, maar dat lijkt de ploeg van Roger Schmidt amper geraakt te hebben. "We spelen op hoger niveau, dat kan iedereen zien. Er is ook een betere teamspirit en een beter idee. Iedereen weet wat er op het veld moet gebeuren. Gelukkig winnen we wedstrijd en we moeten zo doorgaan."

Door de wedstrijd tegen Ajax zullen geïnteresseerde clubs ongetwijfeld aan de telefoon hangen voor Madueke, die daar zelf om kan lachen. "Ik ben blij dat ik bij PSV speel. Het is mooi dat je waardering krijgt, maar mijn focus ligt op mijn ploeggenoten en het behalen van de play-offs van de Champions League."