FC Twente-transfer dreigt af te ketsen: 'Op een gegeven moment is het klaar'

FC Twente-transfer dreigt af te ketsen: 'Op een gegeven moment is het klaar'

10-08-2021 18:56
31

Hij traint sinds de start van de voorbereiding mee en had afgelopen weekend een basisplaats in de oefenwedstrijd tegen SS Lazio, maar de kans dat FC Twente in zee gaat met Denilho Cleonise is klein. Dat bevestigt technisch directeur Jan Streuer aan TC/Tubantia.

FC Twente wil Cleonise graag overnemen, maar Genoa werkt niet mee. Streuer zet een streep door de transfer als de Italianen niet uiterlijk woensdag reageren op een tegenvoorstel.

Wedden

Meer odds

"Anders stoppen we ermee", laat Streuer weten aan Tubantia. "Dit had allang rond moeten zijn, het duurt veel te lang. Voor die jongen is dat heel vervelend, want hij heeft het heel goed naar de zin, wil graag en heeft het goed gedaan. Maar er zit al weken geen enkele beweging in de zaak en op een gegeven moment is het klaar."

Streuer kreeg deze zomer te horen dat Cleonise transfervrij was, waarop de aanvaller stage kwam lopen. "Omdat we financieel niet verrast wilden worden, hebben we gevraagd of Genoa op papier wilde bevestigen dat hij transfervrij was. Maar die bevestiging werd maar niet gegeven."

Deze week bleek dat Twente tóch een vergoeding moet betalen. "Dat gaat om enkele tonnen. En dat geld hebben we niet liggen, zeker niet voor een jonge speler." Streuer deed dinsdag een tegenvoorstel. "Maar daar hebben we geen reactie op gehad."